Om Oss Vår kompetens


Mellan skutt och koncern

När vi presenterar oss brukar vi säga att vi som byggföretag befinner oss någonstans mellan skutt och koncern. I praktiken betyder det att vi har resurser att klara uppdrag som kräver allt från arkitekt till målare och elektriker.

Kärnverksamheten

Vår kärnverksamhet består i att bygga hus som vi sedan säljer till glada kunder. Ett sådant projekt var när vi byggde Ylva Hörnqvists hus. Hon kom in tidigt i processen och kunde därmed påverka delar av husets utformning.

Vanliga hantverksjobb

Den andra delen av verksamheten består av förfrågningar från privatpersoner och företag som vill ha vår hjälp. Ibland är det stora jobb, som när vi byggde förskolan Bambino. Ibland är det lite mindre jobb, som när vi byggde om Catharina Karlströms sommarhus till året-runt-villa. Och ibland är det små jobb, som när vi smällde upp Ylva Hörnqvists friggebod.

 

  

Kontoret.400.jpg

 

 

 

Ylva Hörnqvist

Först byggde vi ett hus på landet till Ylva. Sedan ringde hon och behövde ett förråd. Vi smällde upp en friggebod.

Läs mer

Lena Blomqvist o Bambino

Norrtälje fick en bra förskola. Barnen blev glada och  nöjda. Och vi sträckte på oss när vi lyckades hålla den tajta budgeten.

Läs mer

Catharina Karlström

Hemma hos Catharina hade det med tiden blivit stora springor mellan golvbrädorna. Självklart åkte vi dit och tätade alla springor.

Läs mer